Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στα πολυτελή Πάνος Στούντιο στην Πάρο

Τα πολυτελή Πάνος Στούντιο στην Πάρο βρίσκεται μόλις 400μ από τον Παραδοσιακό Οικισμό της Παροικίας, όπου βρίσκεται η διάσημη και κοσμοπολίτικη παλιά αγορά με τους  παραδοσιακούς πλακόστρωτους δρόμους. Ο παραδοσιακό οικισμός καταλήγει στον παραλιακό δρόμο της Παροικίας όπου υπάρχουν πολλές καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες  για να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του κόλπου της Παροικίας.

Στον Παραδοσιακό οικισμό υπάρχουν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πάρου, όπως η Εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανή σε απόσταση 800 μέτρων, το Φράγκικο Κάστρο σε απόσταση 800 μέτρων, το Αρχαιολογικό Μουσείο σε απόσταση σε 300 μέτρων  και το Αρχαίο Νεκροταφείο σε απόσταση 350 μέτρων.

Η κοσμοπολίτικη και καλά οργανωμένη παραλία Λιβάδια απέχει μόλις 850 μέτρα από τα Πάνος Στούντιο στην Πάρο. Στην παραλία Λιβάδια υπάρχει και ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου στις εγκαταστάσεις του οποίου παραδίδονται μαθήματα ιστιοπλοΐας για ενήλικες και παιδιά. Στην παραλία Λιβάδια μπορείτε να κάνετε και θαλάσσια σπορ.

Τα πολυτελή Πάνος Στούντιο μόλις 500μ από το κεντρικό λιμάνι της Πάρου, από όπου και σας περιμένουν τα παραδοσιακά καΐκια για να σας μεταφέρουν στις πανέμορφες παραλίες της Παροικίας, Κριό και Μαρτσέλο. Από το ίδιο σημείο μπορείτε επίσης να πάρετε καραβάκι και να επισκεφτείτε την Αντίπαρο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας. Στόχος μας στα Πολυτελή Πάνος Στούντιο είναι να κάνουμε την διαμονή σας στην Πάρο όσο πιο ευχάριστη γίνεται και να σας γεμίζουμε με όμορφες εμπειρίες.