Δραστηριότητες

Για τους επισκέπτες που διακοπές δεν είναι μόνο ξεκούραση, άλλα τους ενδιαφέρει η δράση, η Πάρος προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες.

Πέρα από εκείνους που έρχονται εδώ για να κάνουν σπορ, υπάρχουν και πιστοποιημένες σχολές για αρχάριους, όπως επίσης και άλλες δραστηριότητες όπως η μαγειρική.

Στα πολυτελή Πάνος Στούντιο στην Πάρο συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο νησί, για να μπορέσουμε να σας κάνουμε την διαμονή στην Πάρο όσο πιο ευχάριστη και με περισσότερες εμπειρίες γίνεται.

Μαγειρική

Μαθήματα ελληνικής κουζίνας και παριανές παραδοσιακές συνταγές.

Ποδηλασία

Η φύση της Πάρου αλλά και το ανάγλυφο του εδάφους την καθιστούν ιδανική για ποδηλασία. Υπάρχει δυνατότητα καθοδήγησης από  έμπειρο οδηγό  και σύνολο διαδρομών διαφορετικής δυσκολίας για αξέχαστη εμπειρία.

Ιππασία

Στη βόρεια πλευρά του νησιού κοντά στη Νάουσα βρίσκονται οι δυο σχολές ιππασίας της Πάρου. Η εξαιρετική τους οργάνωση, σας εξασφαλίζουν μια απολαυστική εμπειρία σε ασφαλές περιβάλλον.

Ιστιοπλοΐα – Κολύμβηση

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου γίνονται μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά και ενήλικες. Ο Ναυτικός  Όμιλος Πάρου βρίσκεται μόλις 800μ από το ξενοδοχείο μας.

Kite Surf

Το κανάλι μεταξύ Πάρου Αντιπάρου είναι ιδανική τοποθεσία για kite-surf, για πολλούς δε ένα από τα καλύτερα σημεία στον πλανήτη. Στην παραλία Πούντα υπάρχουν οργανωμένες σχολές Kite Surf.

Wind Surf

Οι παραλίες στην βόρεια και ανατολική Πάρο που πνέουν συνεχώς ισχυροί άνεμοι είναι ιδανικές για wind surf. Στις παραλίες αυτές υπάρχουν οργανωμένες σχολές wind surf.

Καταδύσεις

Στην πλούσια σε φυσικές ομορφιές Πάρο, μπορείτε να επιδοθείτε σε καταδυτικές εξορμήσεις, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε τον υπέροχο θαλάσσιο βυθό του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας.